Vi gør en forskel

BG Anlægsteknik – Vi er de sidste på pladsen. Vi runder af, vi fejer, klipper kanter og afleverer det færdige projekt tiptop i orden. I mere end 20 år har vi afsluttet flotte byggeriers udendørsarealer på projekter. Bygninger, der er med til at sætte præg på vores hverdag og det danske samfund – fra belægning omkring dagligvarebutikker og grønne anlæg i forbindelse med nye boliger til motorvejsbyggeri, p-plads ved Skejby Sygehus og udenomsarealer på DNV, Gødstrup Sygehus. Dertil kommer drift- og vedligeholdelse af udearealer, året rundt.

Administrationen

Gert Johansen

Direktør, Entreprenør

Tlf: 22 44 19 93
Mail: gert@bg-a.dk

Anne Sølvbjærg

Projektleder

Tlf: 71 96 92 02
Mail: Anne@bg-a.dk

John Kristensen

Business controller

Tlf: 20 69 04 50
Mail: john@bg-a.dk

Tanja Ekelund

Afdelingsleder, Gartner/vinter

Tlf: 60 46 67 23
Mail: tanja@bg-a.dk

Annette Lyager

Beregner

Tlf: 20 91 13 12
Mail: annette@bg-a.dk

Mette Stefansen

Bogholder

Tlf: 28 40 03 58
Mail: mette@bg-a.dk

Chris Randa

Projektleder/Koordinator

Tlf: 20 69 04 60
Mail: chris@bg-a.dk

Trine Wang

Kontor assistent

Tlf: 71 96 76 70
Mail: Trine@bg-a.dk

Fantastisk arbejdsmiljø

Enestående service

Faglig stolthed

Hos BG Anlægsteknik arbejder vi hver dag på at gøre en forskel, både hos vores kunder og hos vores ansatte. For ethvert godt stykke håndværk starter med god trivsel hos den enkelte medarbejder.

Vi gør os umage i alle aspekter af vores virke. Vores rolle er at "lukke og slukke" på de store byggepladser og sørge for at udearealerne er velplejede. Vi er stolte af den tillid vores kunder viser os og af den positive feedback vi mødes af dagligt. 

Vi har over 20 års erfaring som anlægsgartnere og det ses i vores arbejde. Det vi gør, gør vi aldrig halvt. Vores faglige stolthed skinner igennem alle timer i dagligdagen.